Monday, August 8, 2011

Kuih Raya Biskut Raya Home Made RM10 Sebalang Jer ^_~

Assalamualaikum wbt
Salam Ramadhan Al Mubarak~

Walaupun hari raya masih lebih 3 minggu lagi, namun, tempahan kuih raya dan biskut raya home made AuraniBakery sudah dimulakan.

Untuk pengetahuan anda, kami amat prihatin dgn kualiti dan kesedapan biskut kami. Terdapat 6 jenis biskut/kuih raya:
1. Choco D'crunch
2. Strawberry Crumble D'crunch
3. Rice Bubble
4. Shantong Delight
5. Almond London
6. Bahulu Ikan

Oleh itu harga kami berada dilingkungan premium. Harga kami amat berpatutan. Anda bebas memilih yang mana anda sukai. Pasti sedap dengan Aura yang tersendiri ^_^

Harga yang kami tawarkan ialah RM10 untuk SATU Balang. Harga ini untuk packaging bukan botol. Jangan takut dengan harga ini, bila anda dah rasa... anda akan katakan harga RM10 murah. Tahun lepas kami terpaksa kecewakan beberapa orang yg order/tambah order lewat. Jika perlukan maklumat selanjutnya, sila sms saya 0137027082.

Tempahan Kuih Raya Biskut Raya Home Made Cookies akan ditutup pada 15 Ogos 2011 (Isnin). Ada berbaki 7 hari lagi. Jadi, lakukan tempahan anda sekarang! Sehingga kini lebih dari 1000balang telah ditempah. Jangan ketinggalan.



224493_262496320433598_261864710496759_1169204_1129087_n.jpg

Nama biskut nie, d'crunch ^_~

Crunch tue maybe datang dari cornflakes & beras crispy yang ada didalam biskut nie. Bila digigit2, memang ranggup. Hee.

Udah ler kat luar disalut dengan kacang badam dan coklat, kat dalam pun ada rasa kacang gak.

Errr, d'crunch nie bentuknya bulat2, saiz sedang2, susah sikit la nak kunyah kalau makan sebiji masuk mulut sekaligus.
Saya makan pun sikit2. Sebab bagi mulut saya, saiz biskut nie agak besar, heee

Saya memang peminat biskut nie, hee, suka sangat ^_^

✿Satu Balang kecil RM10jer
✿Ada 20biji dalamnyer
✿Handmade Kuih Raya 2011
✿Buat tempahan anda sekarang supaya saya dapat siapkan tepat pada masa yang anda kehendaki.


281238_262495893766974_261864710496759_1169202_8188798_n.jpg

Anda peminat strawberry?
Anda suka coklat putih & coklat strawberry?
Cuba ni!
STRAWBERRY CRUMBLE D'CRUNCH

✿Satu Balang kecil RM10jer
✿Ada 25biji dalamnyer
✿Handmade Kuih Raya 2011
✿Buat tempahan anda sekarang supaya saya dapat siapkan tepat pada masa yang anda kehendaki.


198713_262495233767040_261864710496759_1169201_3301329_n.jpg

Anda suka kacang shantong?
Apa?
Tak pernah rasa kacang shantong?

Pernah makan?

Sedapkan?!

Nah! mai cuba Shantong Delight ni.
Sedap!
Anda pasti tak kan kecewa!

Hanya di Aurani Bakery sahaja ^_^
Tempah sekarang biskut raya anda

Jom buat tempahan, sebalang RM10 je.
Bahan utama biskut ni adalah kacang shantong
dan nestum ^_^

✿Satu Balang kecil RM10jer
✿Ada 20biji dalamnyer
✿Handmade Kuih Raya 2011
✿Buat tempahan anda sekarang supaya saya dapat siapkan tepat pada masa yang anda kehendaki.


283386_2094260210126_1653936578_2034596_3584534_n.jpg
Biskut warna hijau ala2 Incredible Huck
niee, diberi nama biskut Rice Bubble!

Saya suka biskut ni sebab...
Dalamnya kaya dengan rasa Conflakes

Pastu,

Kat luarnya disalut dengan Beras Crispy yg memberi
keranggupan bila mengigitnya. Heee

^_^ Nyum2

Jangan ketinggalan untuk membuat tempahan
sekarang bagi menceriakan Aidilfitri anda bersama
kami hanya di Aurani Bakery.

✿Satu Balang kecil RM10jer
✿Ada 25biji dalamnyer
✿Handmade Kuih Raya 2011
✿Buat tempahan anda sekarang supaya saya dapat siapkan tepat pada masa yang anda kehendaki.


250222_228580007183484_130461306995355_614628_2990997_n.jpg

Almond London


✿Satu Balang kecil RM10jer
✿Ada 25biji dalamnyer
✿Handmade Kuih Raya 2011
✿Buat tempahan anda sekarang supaya saya dapat siapkan tepat pada masa yang anda kehendaki.


205959_231041366937348_130461306995355_623508_7144757_n.jpg

Kuih Bahulu ini merupakan kuih tradisional orang Melayu dari zaman dahulu.
Masa dahulu untuk membuat kuih bahulu mengambil masa yang lama dari
kerja penyediaan adunan hingga proses pembakarannya.

Kuih Bahulu telah menjadi menu utama di dalam hidangan masyarakat Melayu
pada hari-hari perayaan atau pada majlis-majlis kebesaran, seperti Hari Raya dan Majlis Perkahwinan.
Kemampuan menyediakan kuih bahulu yang baik dari segi rupa dan citarasa
menjadi kebanggaan seseorang individu kerana ianya menjadi tumpuan kepada penggemar kuih bahulu.

Mari cuba Bahulu Ikan dari Aurani Bakery

✿Satu Balang kecil RM10jer
✿Ada 30biji dalamnyer
✿Handmade Kuih Raya 2011
✿Buat tempahan anda sekarang supaya saya dapat siapkan tepat pada masa yang anda kehendaki.



-------------------------------------------------------------------------------------------
'Filter' kepada Kejahilan, 'Ubat' kepada Hati, 'Makanan' kepada Minda. Galeri Ilmu Online anda.


1508390314040910094109.jpg 

 

[Download senarai buku Stormreaders]
disini: http://senaraibukustormreaders.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails